070 44 80 296 info@multitaskict.nl

Gebruikersgroepen, rollen en rechten

Iedere organisatie kent mensen die verschillende verantwoordelijkheden hebben. Daar horen meestal ook verschillende rollen en rechten bij. In de CombinatiePlanner is dat van oudsher al verankerd; rollen en rechten zijn per gebruikersgroep helemaal op maat in te stellen.

U kunt zelf zoveel gebruikersgroepen aanmaken als nodig is. De configuratie is ondanks alle detaillering toch eenvoudig te doen. Dat is het resultaat van 10 jaar ontwikkeling en feedback uit de markt.

Gebruikersgroepen zijn vrij aan te maken en kunnen voorzien worden van rechten en rollen op maat!

Via rechten en rollen in de CombinatiePlanner is per gebruikersgroep in te stellen wat zij mogen en niet mogen

Wel of geen agenda?

De agenda is voor een buurtsportcoach met een muisklik aan of uit te zetten in de CombinatiePlanner

Het is maar een voorbeeld maar of een gebruikersgroep wel een zichtbare agenda heeft (combinatiefunctionaris) of een onzichtbare agenda (externe trainer) is een instelling.

Dat geldt voor veel functionaliteit, het is naar believen aan of uit te zetten. Bijvoorbeeld bestandsdeling, een dashboard, interne berichten of een takenlijst.

Daarnaast is per groep bijvoorbeeld ook in te regelen of ze wel of geen activiteiten mogen accorderen, of ze relaties mogen aanmaken, of organisatie doelstellingen mogen aanpassen et cetera. De CombinatiePlanner is voorzien van een uitgebreid maar overzichtelijke rechten- en rollensysteem.

Natuurlijk is het zo dat de standaard instellingen voor de meeste gemeenten al prima zijn maar aanpassingen zijn dus eenvoudig mogelijk.

De standaard rollen- en rechtentoekenning aan gebruikersgroepen zijn prima en beproeft maar het is altijd mogelijk om deze naar wens aan te passen!